Όμιλος σκακιού – Γυμνάσιο Οβρυάς

0
145
Όμιλος σκακιού
Όμιλος σκακιού

Όμιλος σκακιού – Γυμνάσιο Οβρυάς

Με πρωτοβουλία του μαθητή της Α’ τάξης, Βασίλειου Φωτείνη, δημιουργείται ένας όμιλος σκακιού στο σχολείο μας, προκειμένου μαθητές από διάφορες τάξεις να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό που θα λάβει χώρα κατά τα τέλη Μαρτίου, εκπροσωπώντας το Γυμνάσιο Οβρυάς. Σ αυτόν τον διαγωνισμό, μαθητές από διαφορετικά σχολεία του Νομού πρόκειται να συναγωνιστούν μεταξύ τους με κυρίαρχο στόχο την ευγενή άμιλλα, έχοντας κοινή την αγάπη τους για το σκάκι.

Ο Βασίλης θα εκπαιδεύει μετά το πέρας των μαθημάτων για κάποιο διάστημα συμμαθητές του που επιθυμούν να πάρουν μέρος στους αγώνες σκακιού. Η πρωτοβουλία αυτή δεν τιμά μόνο τον συγκεκριμένο μαθητή μας αλλά και τη φιλόλογό τους, κ. Ασημίνα Σελιμά, που ενέπνευσε το ομαδοσυνεργατικό πνεύμα, την αλληλοδιδακτική μέθοδο και την ανάληψη πρωτοβουλιών.

Μαζί του στην ομάδα, θα είναι ανάμεσα σε άλλους, ο Παναγιώτης Τσουκαλής, ο Μελιτσόπουλος Κώνσταντίνος, ο Ντέρμας Νικόλαος, ο Γιαννόπουλος Χρήστος, ο Γεώργιος Νικολόπουλος και ο Φωτόπουλος Ορέστης. Αξίζει να αναφέρουμε πως τις ίδιες ώρες στο σχολείο εκπονούνται ποικίλες άλλες δραστηριότητες.

Το σχολείο εύχεται στην ομάδα να πετύχει τους στόχους της!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ