Έγραψαν για μας

0
62
Εγραψαν για μας
Εγραψαν για μας

Έγραψαν για μας

Με αφορμή την συμμετοχή και τη διάκριση του σχολείου μας στον διαγωνισμό σκίτσου από τις εκδόσεις Μεταίχμιο, και την βράβευση της μαθήτριας, Ελέσας Ζαπαντιώτη, με το 3ο βραβείο, το τοπικό portal, thebest.gr., έγραψε για μας και την εκπαιδευτικό του Γυμνασίου μας, αναδεικνύοντας και παλαιότερη διάκριση.

Το 3ο βραβείο σε πανελλήνιο διαγωνισμό του “Μεταίχμιο” για σκίτσα και κόμικς κέρδισε μαθήτρια του Γυμνασίου Οβρυάς

Ο λόγος για την Ελέσα-Μαρία Ζαπαντιώτη με υπεύθυνη εκπαιδευτικό, την καθηγήτρια εικαστικών Δώρα Αραπάκου

*Δεν είναι η πρώτη φορά που μαθητής-μαθήτρια του Γυμνασίου Οβρυάς ξεχωρίζει σε διαγωνισμό με εικαστικό θέμα και ενδιαφέρον. Τον περασμένο Νοέμβριο μία άλλη μαθήτρια του σχολείου, η Ελένη Σακκά (και πάλι με την καθοδήγηση της καθηγήτριας εικαστικού του σχολείου και ζωγράφου Δώρας Αραπάκου) είχε λάβει μέρος στον διαγωνισμό της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών στο πλαίσιο της εκδήλωσης των Πρωτοκλητείων του επετειακού λευκώματος γραμματοσήμων για τα 50 χρόνια από την Επανακομιδή της Τιμίας Κάρας του Πολιούχου των Πατρών Αποστόλου Ανδρέου.

Οι μαθητές κλήθηκαν να ζωγραφίσουν τον Άγιο Απόστολο Ανδρέα και η μαθήτρια του σχολείου της Οβρυάς φιλοτέχνησε ένα ψηφιδωτό έργο με χαρτί που έλαβε έπαινο.

Το περασμένο Σάββατο 25 Απριλίου 2015, στις 10 το πρωί, πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης στην Αθήνα η ανακοίνωση των νικητών και η τελετή απονομής των βραβείων και των επαίνων των Πανελλήνιων Μαθητικών Διαγωνισμών για μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου που διοργάνωσαν οι εκδόσεις «Μεταίχμιο» και η Επιστημονική Ένωση ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ, από τον Οκτώβριο 2014 έως τον Μάρτιο 2015 υπό τον τίτλο «Το σχολείο δημιουργεί».

Δείτε περισσότερα πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο

http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/328866

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ