Η φωτογραφία πάει …σχολείο

0
264
Τετάρτη 06/12/2017 Επίσκεψη-παρουσίαση κατά τη διάρκεια του Μαθήματος των Εικαστικών του Φωτογράφου κ.Ιωάννη Μαραζιώτη

Η φωτογραφία πάει …σχολείο

Τετάρτη 06/12/2017  – Επίσκεψη-παρουσίαση κατά τη διάρκεια του Μαθήματος των Εικαστικών του Φωτογράφου κ.Ιωάννη Μαραζιώτη.

Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της καθηγήτριας Εικαστικών Δώρας Αραπάκου, επισκέφθηκε το σχολείο μας ο Επαγγελματίας Φωτογράφος Ιωάννης Μαραζιώτης, ο οποίος ειδικεύεται στην Διαφημιστική και Αρχιτεκτονική Φωτογραφία. Η επίσκεψή του αφορούσε στην ενότητα του βιβλίου Εικαστικών της Γ΄τάξης « Φωτογραφία, εφαρμογές και θεματολογία της. Η αμφίδρομη σχέση ζωγραφική και φωτογραφία, η σχέση της με την λογοτεχνία και την Αρχιτεκτονική.»

“Σήμερα παντρέψαμε τη λογοτεχνία με τη ζωγραφική, την φωτογραφία και την Αρχιτεκτονική” μας είπε ο ίδιος αναλύοντας μας την σημερινή του παρουσίαση.

“Η παρουσίασή του ήταν πραγματικά ένα μάθημα και εμπειρία για τους μαθητές της Γ΄τάξης!”, τονίζει η εικαστικός Δώρα Αραπάκου και συνεχίζει λέγοντας, “Το Σχολείο μας ευχαριστεί δημόσια τον κ. Ιωάννη Μαραζιώτη και  προσωπικά εγώ τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, για την άμεση ανταπόκρισή του, την επαγγελματική και καλλιτεχνική του προσέγγιση και την υπέροχη παρουσίαση δεδομένων των συνθηκών.”

 

  

Σοφία Μαράτου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ