Συμμετοχή στους διαγωνισμούς Φυσικής | Γυμνάσιο Οβρυάς

0
95

Συμμετοχή στους διαγωνισμούς Φυσικής | Γυμνάσιο Οβρυάς

Με τη συμμετοχή δεκατεσσάρων μαθητών και μαθητριών θα λάβει μέρος το Γυμνάσιο Οβρυάς το σχολείο μας  σε δύο διαγωνισμούς Φυσικής, σε αυτόν της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών, την 5η Μαρτίου 2017, ημέρα Σάββατο στις 9.30 πμ και στη συνέχεια, στην Ολυμπιάδα Φυσικής “Αριστοτέλης”, την 11η Μαρτίου 2017, ημέρα Σάββατο.

Ο τόπος διεξαγωγής των διαγωνισμών δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμα.

  • Υπενθυμίζουμε ότι …

  • οι Διαγωνισμοί Φυσικής «Αριστοτέλης» διεξάγονται με την έγκριση και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και από αυτούς θα επιλεγούν οι πέντε μαθητές που θα συγκροτήσουν την Ελληνική Ομάδα συμμετοχής στην 48η Διεθνή Ολυμπιάδα Φυσικής 2017, στην πόλη Yogyakarta της Ινδονησίας. Οι δηλώσεις συμμετοχής των μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου στους Διαγωνισμούς «Αριστοτέλης» συνεχίζονταν έως και τις 21/02/2017.
  • Ενδεικτικά θέματα των Πανελλήνιων Διαγωνισμών Φυσικής «Αριστοτέλης» 2017 για όλες τις τάξεις του Γυμνασίου και του Λυκείου έχουν αναρτηθεί στον διαδικτυακό τόπο http://micro-kosmos.uoa.gr (ή και στον διαδικτυακό τόπο  www.εεφεε.gr). Αυτά τα θέματα έχουν επιλεγεί από την πληθώρα θεμάτων παλαιότερων Διαγωνισμών που είναι αναρτημένα στους ίδιους διαδικτυακούς τόπους και έχουν δημιουργηθεί από μέλη της Εταιρείας Φυσικής. Τα θέματα συνοδεύονται από τις λύσεις τους και έχουν το γνωστό υδατογράφημα με το λογότυπο του παραπάνω διαδικτυακού τόπου.

Υπεύθυνη για τους διαγωνισμούς είναι η καθηγήτρια των μαθητών, η εκπαιδευτικός κ. Ευρυδίκη Τσάφου, ΠΕ4.

[media-downloader media_id=”884″ texts=”ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΜΟΡΦΗ PDF “]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ