Ανέβασμα θεατρικής παράστασης

0
78
Ανέβασμα θεατρικής παράστασης
Ανέβασμα θεατρικής παράστασης

Ανέβασμα θεατρικής παράστασης

Μαθητές απ’ όλες τις τάξεις επελέγησαν για το ανέβασμα θεατρικής παράστασης στο σχολείο μας. Η πρωτοβουλία ανήκει στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, οι οποίοι ανάθεσαν το έργο σε ειδικό θεατρικής αγωγής. Πρόκειται για την παλιά μας μαθήτρια, Βασιλική Ξούλου, η οποία και εκπαιδεύει την ομάδα για τη διασκευή από τον κινηματογράφο της μουσικής κωμωδίας ” Γοργόνες και Μάγκες”.

Συγχαίρουμε τον Σύλλογο για αυτή του την πρωτοβουλία και τους ευχόμαστε καλή δύναμη και καλές θεατρικές διαδρομές!

Και λίγα λόγια για την ταινία.

Η ταινία, διάρκειας 92 λεπτών, ήταν παραγωγή της Finos Film σε μουσική του Μίμη Πλέσσα, προβλήθηκε για πρώτη φορά τις 2 Δεκεμβρίου 1968, και είχε φτάσει τα 414.724 εισιτήρια.

Η ταινία αποτελεί το τελευταίο καθαρόαιμο μιούζικαλ του Γιάννη Δαλιανίδη, στην οποία ακούγονται τα περίφημα….

τραγούδια “Άνοιξε Πέτρα” από την υπέροχη Μαρινέλλα, “Θα πιω απόψε το Φεγγάρι” και “Καμαρούλα μια σταλιά” από τον Γιάννη Πουλόπουλο, που γίνονται μεγάλες επιτυχίες και παραμένουν διαχρονικά.

Τα γυρίσματα της ταινίας πραγματοποιήθηκαν στο νησί της Ύδρας.

Σε αυτή την ταινία τραγουδά για πρώτη φορά η Μάρθα Καραγιάννη.

Περίληψη

Αθηναίοι καταφτάνουν σε ένα μικρό νησί για να αγοράσουν κτήματα, έχοντας πληροφορηθεί πως μια μεγάλη ελβετική εταιρεία έχει αποφασίσει να το αξιοποιήσει τουριστικά. Αλλά οι νησιώτες, με επικεφαλής την αρχόντισσα του νησιού και τον εγγονό της, αποφασίζουν να τους εμποδίσουν, ενώ στο μεταξύ διάφορα ερωτικά μπερδέματα διαταράσσουν την ησυχία.

Ανέβασμα θεατρικής παράσταση

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ