Πρόληψη των εξαρτήσεων και προαγωγή της υγείας από το “Καλλίπολις”

0
34

 

Πρόληψη των εξαρτήσεων και προαγωγή της υγείας από το “Καλλίπολις”

Στα πλαίσια του προγράμματος Αγωγής Υγείας “Boys and girls plus”, το οποίο υλοποιείται από τον Διευθυντή, κ. Θεοδώρου Χρήστο και την Υποδιευθύντρια, κ. Μαντζουράνη Σταματία και με αφορμή την Θεματική εβδομάδα, επισκέφτηκε το σχολείο μας, την Τρίτη και Πέμπτη, 24 και 26/4/ 2018 αντίστοιχα, η κ. Γιώτα Γεωργοπούλου από το “Καλλίπολις”, Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής Ψυχοκοινωνικικής Υγείας Π.Ε Αχαΐας. Έλαβαν χώρα τέσσερις τρίωρες παρεμβάσεις όχι μόνο  στην ομάδα του συγκεκριμένου προγράμματος – η οποία αποτελείται αποκλειστικά από μαθητές και μαθήτριες της τρίτης τάξης – αλλά τμηματικά και σε όλη την Γ’ Γυμνασίου.

Βασικός στόχος των παρεμβάσεων ήταν η ευαισθητοποίηση και ενδυνάμωση των νεαρών μαθητών όσον αφορά τη δύναμη της καλής και κακής επιρροής, τη πρόληψη των εξαρτήσεων από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά και τις υγιείς σχέσεις μεταξύ των εφήβων.

Ευχαριστούμε πολύ την εμψυχώτρια κ. Γιώτα Γεωργοπούλου για τις καθοριστικής σημασίας παρεμβάσεις της στους μαθητές μας!

Οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί μπορούν εξάλλου να επισκεφτούν τη σελίδα του “Καλλίπολις” στο διαδίκτυο για περισσότερες πληροφορίες πάνω στις δράσεις του Κέντρου Πρόληψης στο http://kpachaia.gr/

[slideshow_deploy id=’2882′]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ