Ανάθεση εκπαιδευτικής εκδρομής στην Αθήνα – Βουλή των Ελλήνων

0
55
Ανάθεση εκπαιδευτικής εκδρομής στην Αθήνα - Βουλή των Ελλήνων

Ανάθεση εκπαιδευτικής εκδρομής στην Αθήνα – Βουλή των Ελλήνων

ΘΕΜΑ: “ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΟΒΡΥΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ – ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ”

Ύστερα από πρόσκληση του Διευθυντή του Γυμνασίου Οβρυάς, σύμφωνα με το άρθρο 12 της 33120/ΓΔ4 28-2-2017 Υπουργικής Απόφασης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, προσήλθαν και κατέθεσαν κλειστές προσφορές για τη μονοήμερη εκδρομή στην Αθήνα- Βουλή των Ελλήνων στις 10 Δεκεμβρίου 2018 τα παρακάτω τουριστικά γραφεία με τις ακόλουθες…

προσφορές ανά προορισμό.

  1. FRAGOULIAS TOURS: Αθήνα – Bουλή των Ελλήνων 1050,00 ευρώ για 2 λεωφορεία 53 και 37 θέσεων με πιστοποίηση ΚΤΕΟ και δύο έμπειρους και συνεργάσιμους οδηγούς. Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ, όλους τους νόμιμους φόρους, διόδια εθνικών οδών, ασφαλιστική κάλυψη, ζώνες ασφαλείας σε όλα τα καθίσματα και καινούρια ελαστικά.
  2. GIANNAKOULIAS TOURS Αθήνα – Bουλή των Ελλήνων 1100,00 ευρώ για 2 λεωφορεία 52 και 23 θέσεων που πληρούν όλες τις προδιαγραφές, με δύο έμπειρους και συνεργάσιμους οδηγούς και όλα τα νόμιμα έγγραφα. Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ, όλους τους νόμιμους φόρους και ασφαλιστική κάλυψη καθώς επίσης και οδική μεταφορά όπως το πρόγραμμα.
  3. Παπακωνσταντίνου Γεώργιος:  Αθήνα – Bουλή των Ελλήνων 1100,00 ευρώ για 2 λεωφορεία 53 και 23 θέσεων  . Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ και ασφαλιστική κάλυψη.

Στη συνέχεια συνήλθε ο Σύλλογος Διδασκόντων υπό την προεδρία του διευθυντή Θεοδώρου Χρήστου και αφού άνοιξε τις προσφορές κατέληξε ότι η πλέον συμφέρουσα προσφορά είναι αυτή του τουριστικού γραφείου FRAGOULIAS TOURS. Κατόπιν τούτου η μονοήμερη εκπαιδευτική εκδρομή στην Αθήνα – Βουλή ανατίθεται στο τουριστικό γραφείο FRAGOULIAS TOURS.

ΟΒΡΥΑ 12 – 11- 2018

Ο Διευθυντής

Θεοδώρου Χρήστος

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ