Πανελλήνια ημέρα σχολικού αθλητισμού

0
388
Πανελλήνια ημέρα σχολικού αθλητισμού

Πανελλήνια ημέρα σχολικού αθλητισμού

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν και οι φετινές εκδηλώσεις για την ημέρα Πανελλήνιου σχολικού αθλητισμού στις 27 Σεπτεμβρίου 2019. Όπως πάντα ο γυμναστής του σχολείου μας κ. Γεώργιος Τάνταρος έχοντας κάνει τον ανάλογο προγραμματισμό έδωσε την ευκαιρία στους μαθητές να ασχοληθούν ανά ομάδες με διάφορα αθλήματα ομαδικά, ποδόσφαιρο, βόλλευ, επιτραπέζιο τένις και μπάσκετ ενώ μια ομάδα μαθητριών είχε ετοιμάσει χορευτικό που παρουσίασαν αργότερα στους συμμαθητές τους μέσα στην αίθουσα εκδηλώσεων.

Μια και το θέμα των φετινών εκδηλώσεων εστίαζε στη σωστή διατροφή μαζί με την αγάπη για τον αθλητισμό, με γενικότερο τίτλο “Αγαπώ το σώμα μου, τρέφομαι σωστά, αγαπώ τον αθλητισμό”, ξεκινήσαμε με ένα ενδεικτικό πρωινό που μοιράστηκε στους μαθητές με γάλα και φέτες ψωμιού με μέλι.

Με την ευκαιρία της δράσης αυτής, οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε δύο ανθρώπους που φροντίζουν για το σχολείο μας με τον δικό τους τρόπο!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Νώντα του κυλικείου μας που στήριξε τη δράση του πρωινού, προσφέροντας το ψωμί που μάλιστα φρόντισε ήδη να μας φέρει κομμένο σε φέτες!

Τέλος, επειδή γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η ασφάλεια και η καλαίσθητη εικόνα ενός σχολείου, οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Λάμπη, ο οποίος, μετά από πρόσκληση του Διευθυντή, κ. Χρήστου Θεοδώρου, περιποιήθηκε τον κήπο, επιδιόρθωσε ατέλειες, καθάρισε την αυλή, έβαψε το κτίριο εξωτερικά και πολλά πολλά άλλα!

[slideshow_deploy id=’4319′]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ