Ασφάλεια στο Διαδίκτυο – Η δική μας γωνιά

0
137

Ασφάλεια στο Διαδίκτυο – Η δική μας γωνιά

Δημιουργήσαμε ένα ξεχωριστό χώρο σε μορφή περιοδικού για τις δράσεις μας στο Ασφαλές διαδίκτυο και θα βρίσκετε τον σύνδεσμό του στην σχολική ιστοσελίδα μας, εδώ. Είναι ο τόπος όπου θα ανεβάζουμε τα νέα και όποιες άλλες δράσεις, σκέψεις, προβληματισμούς των μαθητών μας γύρω από το θέμα του διαδικτυακού εκφοβισμού αλλά και των άλλων μορφών βίας.

Επιθυμία μας είναι να ευαισθητοποιήσουμε τη κοινότητα για τη σοβαρότητα προβλημάτων όπως ο εθισμός στο Διαδίκτυο, να ενημερώνονται μέσω έγκυρων πηγών για θέματα ασφάλειας στο διαδίκτυο και ο διαδικτυακός εκφοβισμός και τέλος να είναι σε εγρήγορση οι μαθητές μας και οι γονείς τους.

Ευελπιστούμε πως θα πολλαπλασιαστούν τα μέλη του περιοδικού μας και αυτός είναι ο λόγος που δημιουργήσαμε έναν ιστοχώρο σε άλλη διεύθυνση. Να πολλαπλασιαστούν και από την πλευρά των καθηγητών αλλά και από μαθητές, με τη σύμφωνη γνώμη των καθηγητών αλλά και των γονέων τους, δεδομένου ότι θα πρέπει να τους χορηγηθεί μετά από αίτημα τους mail στο σχολικό Δίκτυο και κωδικός πρόσβασης από τον Διευθυντή του σχολείου.

Τα λέμε σύντομα! Καλή δύναμη!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ