Οδηγίες για την προσέλευση στο σχολείο τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου

0
163

Τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός και η διανομή βιβλίων. Ώρα προσέλευσης μαθητών 08.15, ώρα αποχώρησης περίπου 10.15. Για την προσέλευση οι μαθητές πρέπει να έχουν μαζί τους βεβαίωση αρνητικού self-test που πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί έως 24 ώρες πριν. Τα self-tests διατίθενται δωρεάν τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα φαρμακεία και μπορείτε να πάρετε το σύνολο των απαιτούμενων για το μήνα Σεπτέμβριο. Θα λάβετε και εσείς ηλεκτρονικά και οι μαθητές προφορικά  νεώτερη ενημέρωση για τις επόμενες ημερομηνίες προσκόμισης self tests καθώς και για το πρωτόκολλο σε περίπτωση εμφάνισης κρούσματος στη σχολική μονάδα. Οι εμβολιασμένοι μαθητές προσκομίζουν μόνο τη βεβαίωση εμβολιασμού και δεν προσκομίζουν selftest, το ίδιο και οι μαθητές που έχουν νοσήσει έως έξι μήνες πριν, προσκομίζουν τη βεβαίωση νόσησης. Υπενθυμίζουμε επίσης πως προβλέπεται η χρήση μάσκας τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους του σχολείου. Για τη δική σας και δική μας διευκόλυνση παρακαλούμε θερμά να  βεβαιωθείτε πως πριν φύγουν τα παιδιά για το σχολείο έχουν μαζί τους τη σχετική βεβαίωση και μάσκα προστασίας. Οι γονείς δεν προβλέπεται να βρίσκονται στο χώρο του σχολείου την ημέρα του αγιασμού. Για οποιοδήποτε θέμα μπορείτε να εισέρχεστε μετά την αποχώρηση των μαθητών.

Εντός του Σαββατοκύριακου θα έχετε ενημέρωση για το κατά πόσον το λεωφορείο και τα ταξί θα ξεκινήσουν τα δρομολόγιά τους άμεσα ή με καθυστέρηση λίγων ημερών.

Οι μαθητές την πρώτη εβδομάδα θα πάρουν και τα απαραίτητα έγγραφα που πρέπει να υπογράψετε, μαζί με τα έντυπα για τις ιατρικές εξετάσεις για τη συμμετοχή στο μάθημα της γυμναστικής, θα τα ανεβάσουμε και σε ηλεκτρονική μορφή.

Ευχόμαστε καλή και δημιουργική σχολική χρονιά και ελπίζουμε να πάνε όλα καλά και τα παιδιά να επανέλθουν φέτος ολοκληρωτικά στη δια ζώσης εκπαίδευση.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ