Μια βραχεία παρέμβαση του Καλλίπολις σε τμήμα της Γ’ τάξης

0
176

Μια βραχεία παρέμβαση του Καλλίπολις σε τμήμα της Γ’ τάξης

Μαθητές της Γ’ Γυμνασίου είχαν τη χαρά να δράσουν στη σχολική τάξη με ένα διαφορετικό τρόπο σε μια διαδρομή τριών ωρών, χάρη στην ειδική φιλοξενούμενή μας σήμερα, Παρασκευή 11 Μαρτίου. Η κ Γιώτα Γεωργοπούλου, από τις υπευθύνους του Καλλίπολις, κέντρου πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής ψυχοκοινωνικής υγείας, και κορυφή στο χειρισμό βιωματικών δράσεων, μας επισκέφτηκε στο πλαίσιο του μαθήματος των εργαστηρίων δεξιοτήτων, στη θεματική ενότητα του εθισμού και των εξαρτήσεων.

Σ ένα κλίμα εμπιστοσύνης που τους έφερε πιο κοντά έτσι ώστε να γνωριστούν καλύτερα μεταξύ τους υπό άλλο πρίσμα , οι μαθητές έγιναν ομάδα! Χωρίστηκαν αρχικά σε ομάδες, συζήτησαν, ενημερώθηκαν, συνεργάστηκαν μεταξύ τους, έπαιξαν παιχνίδια ρόλων. Στόχος ήταν να αναστοχαστούν το ρόλο της παρέας και των φίλων στη ζωή τους καθώς επίσης και να προβληματιστούν για τους τρόπους που κάνουν τις επιλογές τους οι άνθρωποι.

Ευχαριστούμε θερμά την κ Γεωργοπούλου για την τιμή που μας έκανε σήμερα και επίσης για την χαρά και τις στιγμές προβληματισμού που πρόσφερε στους μαθητές μας!!

Σας ευχόμαστε δύναμη για το λειτούργημά σας, σε όλη την υπέροχη ομάδα του Καλλίπολις!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ